Op elke school zijn teams steeds druk in de weer om het onderwijs te verbeteren. Om zorg te dragen voor deze professionalisering en u hierin te ontzorgen, kunnen onderstaande workshops en trainingen u helpen!

 
klaslokaal+vinger2.JPG

Overtuigend presenteren

Voor kinderen, je collega's of ouders. Altijd in de schijnwerpers, kunnen acteren op het hoogste niveau zonder jezelf te verliezen? Een eerlijke workshop over hoe JIJ je zelf nog meer kunt verbeteren in je presentatie.

 
train-detrainer.jpg

Vergaderen met succes

Pure tijdwinst. Daar staan wij voor bij Social Schools. En is ook bij u mogelijk. Een effectievere en doelmatigere vergadering of bespreking door de Social Community goed te in te zetten, dat krijgen we bij u voor elkaar.

 
fotosmaken.jpg

veranderingen managen op een 21e eeuwse manier

Nieuwe vaardigheden, nieuwe ouders, nieuwe organisatie. Hoe houdt u alle veranderingen bij en hoe kunt u dit in goede banen leiden? Een workshop met impact.

 
vrouw-armen-wijd-zon-gelukkig-DPC-1024x682.jpg

WERKPLEZIER

Jouw passie of je werk: Onderwijs blijft een mooi vak! Als je dit goed uitvoert, zonder die werkdruk, kun je met plezier werken. Hoe verlichten we de werkdruk en hoe vergroten we het werkplezier? Een grote uitdaging, die wij in 8 stappen aanpakken!